Women in Wood levert houten en leren vloeren. Wij hebben een ruime collectie en gaan graag samen met u op zoek naar een passende vloer voor uw interieur.

 

Onze houten vloeren komen bij gerenommeerde Nederlandse producenten vandaan. Zij beschikken over eigen productie-units en hebben daarom het productietraject in eigen hand. Wij garanderen dat onze vloeren een hoge en constante kwaliteit hebben. Naast de collectie produceren wij vloeren die aan de hand van uw wensen aangepast kunnen worden. Op deze manier geeft u uw vloer een geheel eigen stijl. Dit geldt zowel voor zakelijke als particuliere aanvragen.

 

Wij werken vanuit een ander concept. Women in Wood maakt graag een afspraak bij u thuis waarbij u vanuit uw eigen omgeving ideeën kunt opdoen voor een nieuwe vloer. Tevens geven wij u graag advies ten aanzien van de uitstraling en kleur van de vloer ten opzichte van de rest van uw interieur. Daarnaast geven wij u meer uitleg over de manier van leggen (zwevend of verlijmen), de afwerking van de vloer en het onderhoud. Onze vloeren zijn ook zeer geschikt voor vloerverwarming.

 

Aan de hand van een gesprek, maken wij graag een offerte voor u.

 

Women in Wood werkt met een vakkundig en gespecialiseerd vloerenleggersbedrijf. Bij opdracht zal een technisch bezoek van de vloerenlegger plaatsvinden. Tijdens dit bezoek wordt de ondervloer geïnspecteerd, de manier van leggen en het vochtpercentage bepaald en de afwerking met u besproken.

 

Op onze vloeren en het leggen van de vloeren bieden we garantie. Deze kunt u nalezen in onze algemene voorwaarden.

 

 

 

 

 

 

Onze werkwijze

women in wood